16. října 2013
MŮJ TIP: Angusfarm Soběsuky
Soběsuky 9, Nepomuk 33501
tel. +420 371580069, +420 72474474
e-mail: sobesuky@angusfarm.cz
www.angusfarm.cz
Otevřeno denně, neděle-čtvrtek 11:00-22:00,
pátek a sobota 11:00-24:00
Z jídelního lístku:
Tatarský biftek Angusfarm na opečeném toastu (129 Kč)
Carpaccio z chlazené svíčkové (188 Kč)
Hovězí tlačenka (65 Kč)
Bramborová polévka s lesními houbami (59 Kč)
Angus rumpsteak z květové špičky grilovaný na dřevěném uhlí (295 Kč)
Karabáček steak z kližky (235 Kč)
Vepřová pečeně ze Sasovského pašíka s listovým špenátem a šťouchanými bramborami (185 Kč)
Pečená kachnička s houskovým knedlíkem a červeným zelím (185 Kč)
Grilovaný pstruh s vařeným bramborem a bylinkovým máslem (245 Kč)
Tříchodové Slowfood menu (315 Kč)
Vanilkový mousse s pyré z pečených jablek (95 Kč)
Upozornění:
Z původní vesnické hospůdky, založené v roce 1872, vytvořil Václav Silovský útulnou restauraci, v níž můžete ochutnat pokrmy z masa hovězího dobytka odrůdy Black Angus, kterou na loukách za vesnicí sám pěstuje. Velmi autentická atmosféra.