16. října 2013

MŮJ TIP: Angusfarm Soběsuky






Soběsuky 9, Nepomuk 33501 
tel. +420 371580069, +420 72474474
e-mail: sobesuky@angusfarm.cz
www.angusfarm.cz
Otevřeno denně, neděle-čtvrtek  11:00-22:00, 

pátek a sobota 11:00-24:00




Z jídelního lístku:
Tatarský biftek Angusfarm na opečeném toastu   (129 Kč)
Carpaccio z chlazené svíčkové (188 Kč)
Hovězí tlačenka (65 Kč)
Bramborová polévka s lesními houbami (59 Kč)
Angus rumpsteak z květové špičky grilovaný na dřevěném uhlí (295 Kč)
Karabáček steak z kližky (235 Kč)
Vepřová pečeně ze Sasovského pašíka s listovým špenátem a šťouchanými bramborami (185 Kč)
Pečená kachnička s houskovým knedlíkem a červeným zelím (185 Kč)
Grilovaný pstruh s vařeným bramborem a bylinkovým máslem  (245 Kč)
Tříchodové Slowfood menu   (315 Kč)
Vanilkový mousse s pyré z pečených jablek  (95 Kč)


Upozornění: 
Z původní vesnické hospůdky, založené v roce 1872, vytvořil Václav Silovský útulnou restauraci, v níž můžete ochutnat pokrmy z masa hovězího dobytka odrůdy Black Angus, kterou na loukách za vesnicí sám pěstuje. Velmi autentická atmosféra.