23. října 2013

MŮJ TIP: Restaurace Suterén






Masarykovo nábřeží 26, Praha 1
tel.: +420 224 933 657
e-mail: restaurant@suteren.com
www.suteren.com
Otevírací doba: Pondělí až pátek 11:30-16:00, 17:00-24:00
Sobota 18:00-24:00, Statní svátky 18:00-24:00
Dovolená: první dva týdny v červenci, zavřeno  25.12. a 26.12. 






Z jídelního lístku:
Křupavé jarní rolky s bambusovými výhonky a houbami v pikantní thajské omáčce (115 Kč)
Foie gras - opečený řez z bílých husích jatýrek s jablky a calvadosem (225 Kč)
Šneci po burgundsku pečení v bylinkovém másle s česnekem (145 Kč)
Carpaccio z chobotnices rukolou a kapary (175 Kč)
Chateaubriand z oslí svíčkové pro dvě osoby s grilovanou zeleninou, opékanými brambůrky, salsa (585 Kč)
Plněné ovocné tvarohové knedlíky (135 Kč)

Tradiční české menu (polévka kyselo, pečená kachna s červeným zelím, králíkm pečený v podmáslí, grilovaný filet z candáta na žampionovém tagú s pórkem, staročeský štrůdl s jablky a višněmi atd.) nebo šéfkuchařovo menu Surprise: 7 chodů 995 Kč, 10 chodů 1350 Kč

Upozornění: 
Labužníci sem chodí také na smažené telecí nožičky, které nikdo jiný v Praze nemá. A na spoustu dalších překvapení majitele a šéfkuchaře Richarda Šusty.