9. října 2013

MŮJ TIP: Restaurant Kalina







Dlouhá 12, Praha 1
tel. +420 222 317 715
e-mail: info@kalinarestaurant.cz
www.kalinarestaurant.cz
Otevřeno pondělí - sobota 12.00 - 23.30 



Z jídelního lístku:
Čočkový salát se sušenými rajčaty a cibulí Cevennes AOC (220 Kč)
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (160 Kč)
Pórkový krém, soté z lesních hub, pošírovasné vejce (190 Kč)
Telecí brzlík pečený na másle, ragú s z lesních hub, brambory Grenaille (420 Kč)
Uzený úhoř a kachní foie gras, salát z jablek a lískových ořechů (590 Kč)
Hovězí roštěnec Black Angus, bramborová kaše à la Joël Robuchon (490 Kč)
Pečené koleno z divočáka na jalovci a červeném víně (390 Kč)
Smažený telecí řízek Wienerschnitzel s okurkami cornichon (330 Kč)
Pečené králičí stehno na majoránce, kedlubnové zelí,bramborové noky (360 Kč)

Upozornění: 
výhodnější je zajít sem v poledne, kdy je zde větší klid. 
Šéfkuchař Mirek Kalina a someliér Vít Hepnar jsou mistři svého oboru!