MŮJ TIP: Restaurant Kalina
Dlouhá
12, Praha 1
tel.
+420 222 317 715
e-mail: info@kalinarestaurant.cz
www.kalinarestaurant.cz
Otevřeno
pondělí - sobota 12.00 - 23.30
Z jídelního lístku:
Čočkový salát se sušenými rajčaty
a cibulí Cevennes AOC (220 Kč)
Silný hovězí vývar s játrovými
knedlíčky a domácími nudlemi (160 Kč)
Pórkový krém, soté z lesních hub,
pošírovasné vejce (190 Kč)
Telecí brzlík pečený na másle,
ragú s z lesních hub, brambory Grenaille (420 Kč)
Uzený úhoř a kachní foie gras,
salát z jablek a lískových ořechů (590 Kč)
Hovězí roštěnec Black Angus,
bramborová kaše à la Joël Robuchon (490
Kč)
Pečené koleno z divočáka na jalovci
a červeném víně (390 Kč)
Smažený telecí řízek
Wienerschnitzel s okurkami cornichon (330 Kč)
Pečené králičí stehno na
majoránce, kedlubnové zelí,bramborové noky (360 Kč)
Upozornění:
výhodnější
je
zajít sem v poledne, kdy je zde větší klid.
Šéfkuchař Mirek
Kalina a someliér Vít Hepnar jsou mistři svého oboru!