Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

27. listopadu 2013

MŮJ TIP: Sansho




Sansho
Petrská 25, 110 00 Praha 1
Tel. +420 222 317 425
E-mail: info@sansho.cz
www.sansho.cz
Otevřeno Út-Čt 11:00-15:00, 18:00-01:00, 
Pá 11:00-15:30, 18:00-01:30, So 18:00-01:00



Z jídelního lístku:
Taco z makrely
Lososové sashimi
Vepřový bůček s vodním melounem
Zelené mango se pstruhem uzeným na zeleném čaji
Slider (knedlík) s měkkoschránkovým krabem
Králík na divokém zeleném jungle curry
Hovězí achilovky s mušlemi
Ceviche
Hovězí randang
Domácí zmrzlina

 
Upozornění:
Moderní kuchyně s asijskou inspirací. Angličan Paul Day byl sous chefem v londýnském Nobu (dvě hvězdy Michelin) a protože je navíc vyučený řezník, nabízí skvěle zpracované maso z vlastní farmy. 
V poledne se podávají jednotlivé chody (v cenách od 110 Kč po 225 Kč), večer se však podává pouze degustační menu o šesti chodech, cena záleží na tom, jak bude Vaše menu sestaveno, cena se pohybuje od 850 do 950 Kč na osobu.