Kateřinská 7, 120 00 Praha 2
Tel.: +420 224 918 425
www.uemydestinnove.cz
Otevřeno: Po-Pá: 11:00-23:00, So: 18:00-23:30
Z jídelního lístku:
Krémová kukuřičná polévka (59 Kč)
Polévka s restovaným kuřecím masem, pórkem, hráškem a bramborami (74 Kč)
Krémová humří polévka se sladkým Sherry (95 Kč)
Paštika Foie Gras z Francie s oříšky, fíky, čatní z hrušek a portským vínem (185 Kč)
Carpaccio ze svíčkové Black Angus, zálivka z bílého lanýže, pecorino (195 Kč)
Lososový tataráček s olivami a kapary (155 Kč)
Lososový tataráček s olivami a kapary (155 Kč)
Restovaná žlutá a červená řepa na salátu z rucoly, pomeranče a sýru feta (155 Kč)
Pomalu pečený vepřový Iberico bůček, sojovo-medovo-uzený sezamový olej (165 Kč)
Restovaný dortík z humra a krevety na citronovo-limetkovo avokádové pěně (179 Kč)
Restovaný dortík z humra a krevety na citronovo-limetkovo avokádové pěně (179 Kč)
Houby Cremini plněné klobásou, špenátem a mozzarellou, omáčka Madeira (155 Kč)
Smažené italské kalamáry s cuketou a šafránovým aioli (159 Kč)
Smažené italské kalamáry s cuketou a šafránovým aioli (159 Kč)
Filet z dánského platýze, restovaný fenykl, kapary, rucola, olivy, coulis (379 Kč)
Pečený filet českého pstruha v krustičce z mandlí a bylinek, dijonská omáčka (379 Kč)
Grilované kalamáry plněné pěnou z tygřích krevet, máslová šťáva z humra (410 Kč)
Pečený (ve špeku balený) skotský losos na pyré z anglického hrášku a pórku (389 Kč)
Restovaný filet mořského vlka s ratatouille a citronovým kapáním (399 Kč)
Steak Rib-Eye Black Angus (425 Kč)
Cheesecake s tonkovými boby, malinovou omáčkou a čokoládou (125 Kč)
Citrusová panna cotta s kávovou granitou (115 Kč)
Citrusová panna cotta s kávovou granitou (115 Kč)
Restaurace sídlí v domě, v němž se narodila světoznámá operní zpěvačka Ema Destinnová (1878-1930). Majitelem a šéfkuchařem je od roku 2009 Američan Steven Trumpfheller. Podnik má příjemnou domáckou atmosféru (v jedné části jsou dokonce pohovky, takže to vypadá jako útulný obývák) a jídla, jež se zde nabízejí, mají francouzsko-italsko-americký nádech. Steven vaří zásadně pouze z čerstvých surovin. Čtyřchodové menu za 800 Kč.