Hybernská 12, 110 00 Praha 1
Tel. +420 226 226 126
E- mail: restaurant@themark.cz
E- mail: restaurant@themark.cz
http://cz.themark.cz/restaurace-le-grill
Otevřeno každý den 12:00-15:00, 18:00-22:30
Z jídelního lístku:
Studená okurková polévka, limetkový sorbet, bílá čokoláda (180 Kč)
Studená okurková polévka, limetkový sorbet, bílá čokoláda (180 Kč)
Krém z lišek s vaječným bílkem, majoránkový olej, pečené bramborové slupky (130 Kč)
Kuřecí consommé, hrášek, kuřecí raviola, mrkev (160 Kč)
Tradiční gulášová polévka z českého bio hovězího (220 Kč)
Caesar salát: římský salát, ančovičkový dresink, parmazán, krutóny, slanina (260 Kč)
Carpaccio z vepřové panenky, broskve, fenyklový salát, zázvor (260 Kč)
Tatarák z českého strakáče, rösti, japonský křen, bio žloutek, houby shimeji (430 Kč)
Pečená chobotnice, červená paprika, vanilková pěna, pomerančové pyré (360 Kč)
Pečená pražma královská na ragú z lišek a špenátu, pyré z pečené cibule, brambory (390 Kč)
Pečené kachní prso, karamelizované švestky, celerové pyré, bramborové šišky (390 Kč)
Kotleta z přeštického selátka na grilu (420 Kč)
Hovězí pupek z místní farmy na grilu (420 Kč)
Tvarohový koláček, nektarinky, bílá čokoláda, omáčka z červeného rybízu (130 Kč)
Broskvový tarte tatin, fíkový sorbet, limetková espuma (130 Kč)
Povidlový koláček se švestkami, tvarohový krém, čokoládová zmrzlina (130 Kč)
Staročeské tvarohové knedlíčky, švestkové coulis, restovaná strouhanka s ořechy (130 Kč)
Upozornění:
Restaurace v hotelu The Mark (dříve Kempinski) má nového šéfkuchaře. Ondřej Koráb je sice mladý, ale pracoval už pod takovými šéfy, jako jsou například Daniel Boulud nebo Heston Blumenthal! Lepší praxi z českých kuchařů zřejmě nikdo nemá! Kromě něho zde mají vynikající cukrářku Karolínu Kocincovou. Komfort samozřejmě stojí trošku víc, ale nebudete litovat. Dejte si třeba dvouchodové menu za 460 Kč. A nemusíte sedět uvnitř, teď v létě můžete využít nádhernou zahradu.
Restaurace v hotelu The Mark (dříve Kempinski) má nového šéfkuchaře. Ondřej Koráb je sice mladý, ale pracoval už pod takovými šéfy, jako jsou například Daniel Boulud nebo Heston Blumenthal! Lepší praxi z českých kuchařů zřejmě nikdo nemá! Kromě něho zde mají vynikající cukrářku Karolínu Kocincovou. Komfort samozřejmě stojí trošku víc, ale nebudete litovat. Dejte si třeba dvouchodové menu za 460 Kč. A nemusíte sedět uvnitř, teď v létě můžete využít nádhernou zahradu.