Lodecká 1181/4, 110 00 Praha 1-Nové Město
Tel.: +420 775 044 076
E-mail: info@grand-cru.cz
www.grand-cru.cz
Otevřeno Út-So 11:30-15:00, 18:00-23:00
Z jídelního lístku:
Boutarge s citronem a olivovým olejem (290 Kč)
Domácí kachní pomazánka se sušenými švestkami (150 Kč)
Hovězí tartar, hříbkové pyré (240 Kč)
Zprudka opečený tuňák, limetkovo medový dresink, espuma Margarita (230 Kč)
Konfitovaná játra z mořského ďasa – pro 2 osoby (530 Kč)
Variace jehněčího, mangold, lišky a levandulové jus (390 Kč)
Mořský jazyk, zeleninové julienne a pošírované langustýny (490 Kč)
Bavorský krém s meduňkou a švestkami, meringue, tymiánovo-meruňkový sorbet (160 Kč)
Hruškovo-mandlový koláč s vanilkovou zmrzlinou (145 Kč)
Upozornění:
Od 1. října zde oficiálně šéfuje kuchyni Jan Punčochář, hlavním someliérem je Jakub Přibyl. Tihle dva muži patří k nejlepším lidem v oboru u nás. Dá se předpokládat, že se restaurace nyní objeví na předních místech žebříčků a bude horkým favoritem pro udělení michelinské hvězdy. Jídelní lístek se zatím vytváří, nic není definitivní, takže se můžeme těšit. Některé lahůdky, které jsou zde k mání, jinde stěží najdete – například botargu (jikry z cípala, italský kaviár) nebo konfitovaná játra z mořského ďasa. Vždycky jsem se těšil, co Honza vymyslí – a bál jsem se, že odejde do zahraničí.