Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

26. listopadu 2014

MŮJ TIP - Elzet






Hotel Elzet, Měšice 474, 390 02 Tábor 
Tel.: +420 381 258 461
E-mail: info@hotelelzet.cz 
www.hotelelzet.cz
Otevřeno denně 7:00-23:00



Z jídelního lístku:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (40 Kč)
Drštková polévka (40 Kč)
Maďarská rybí polévka Halászlé (40 Kč)
Ovarová polévka s kroupami (40 Kč)
Brokolicová polévka (35 Kč)
Tlačenka s cibulí a octem, pečivo (55 Kč)
Opečené jelítko, kysané zelí, vařený brambor (125 Kč)
Kapustové karbanátky s příměsí vepřového masa, vařené brambory, tatarská omáčka (115 Kč)
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem (95 Kč)
Vepřová pečeně, zelí, bramborový knedlík (125 Kč)
Pečená husa po staročesku, červené zelí, drbáky (235 Kč)
Pečený pstruh s restovanou zeleninou (135 Kč)
Smažený daňčí řízek, bramborová kaše, okurka (165 Kč)
Čínské hovězí maso na houbách s bambusem, rýže (145 Kč)
Beefsteak s restovanými fazolkami a parmskou šunkou (295 Kč)

Upozornění: 
Restaurace v rakouském stylu sídlí v hotelu u dálnice. Jednoduché pokrmy převážně české tradice, úroveň sice nijak vysoce nadprůměrná, avšak jídlo z dobrých surovin a poctivě provedené, ceny poměrně nízké. Hovězí steaky připravované na lávovém grilu, čerstvé ryby z vlastních sádek, dětský koutek. Zvláštním prostorem je Staročeská krčma.