Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

18. března 2015

MŮJ TIP - Na konci







Ke Slivenci 36, 154 00 Praha-Lochkov
Tel: +420 702 061 564
E-mail:  NAKONCI@NAKOPCI.COM
www.nakonci.cz
Otevřeno Po-Pá 11:30-23:00, So-Ne 12:00-23:00


Z jídelního lístku:
Zeleninový krém (35 Kč)
Slepičí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou julienne (90 Kč)
Hráškový krém se sušenou šunkou (90 Kč)
Vepřové ražniči s pečeným bramborem (100 Kč)
Lososový tataráček s řeřichovou pěnou, kaviárem keta a blinami (170 Kč)
Hovězí carpaccio s pecorinem, zeleným chřestem a lanýžovým olejem (180 Kč)
Grilovaná chobotnice s paprikovým coulis a olivovou tapenádou (180 Kč)
Steak z tresky s čočkou beluga a chipsem ze sušené šunky (270 Kč)
Pečený filet z mořského vlky s caponatou a polentou (270 Kč)
Smažený řízek z mléčně telecí kýty s jarním bramborovým salátem (290 Kč)
Konfitované jehněčí ramínko se špenátem, bylinková nádivka, majoránková šťáva (270 Kč)
Pečená vepřová pluma se škvarkovými plackami, glazírované žampiony (260 Kč)
Supreme z kukuřičného kuřete s chřestovým risotem a pak-choy (260 Kč)
Rozebraný citronový merinque tarte s bazalkou (90 Kč)
Rebarbora na Cointreau s jahodami pod mřížkou z křehkého těsta (90 Kč)
Domácí sorbet se sektem (90 Kč)

Upozornění: 
Nová sestra smíchovské restaurace Na kopci, čerstvého držitele michelinského Biba. Zakladatel Titus Eliáš však v poslední době vaří převážně právě zde, poblíž Barrandova. Přestože je to trochu z ruky, bývá plno v poledne i večer. V poledne levné menu. Sympatická neotřelost a odvážná, až drzá přímočarost. Při účtu převyšujícím 2.000 Kč vás taxi zdarma odveze ke smíchovskému nádraží.