Petrská 23, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 224 815 056
Email: ahoj@masoakobliha.cz
Email: ahoj@masoakobliha.cz
www.masoakobliha.cz
Otevřeno Út 11:00-17:00, St-Pá 11:00-21:30, So 11:00-17:00
Z jídelního lístku:
Skotské vejce (95 Kč)
Dvě krokety s naší kolínkovou šunkou (65 Kč)
Vepřové krekry Pork skin a pálivé avokádo (85 Kč)
Slider s masovou koulí a sýrem (145 Kč)
Sendvič s řízkem, zelenou salsou, vejcem a ančovičkou (180 Kč)
Faggot s kaší z pečených brambor a hráškem (165 Kč)
Teplá šunka, vejce a opražená kaše (180 Kč)
Solené hovězí, brambory, vejce, jalapeno (185 Kč)
Dvě klobásky s kaší (165 Kč)
Karotky s medem a zázvorem (55 Kč)
Kobliha s krémem s pravou vanilkou (55 Kč)
Apple Crumble - pečené jablko s posypem (95 Kč)
Citrónový meringue koláč (125 Kč)
Připálený karamelový koláč (125 Kč)
Upozornění: Nový projekt Angličana Paula Daye, majitele a šéflkuchaře nedaleké restaurace Sansho, je dosti neobvyklý. Spojuje řeznictví Real Meat Society (které pracuje s masem ze sesterské farmy) a hospůdku s jednoduchým jídelním lístkem. Paul tomu říká „řeznická hospůdka“. Dokonce i Michelin zařadil tento podnik do svého katalogu! Můžete zde ochutnat například anglickou klasiku „skotské vejce“, která se tuším objevuje v Praze poprvé. Nebo výtečné „pork skin“, slaninové krekry. Chybí mi jen polévka. Čepuje se originální pivo Matuška nebo cider.