Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

29. července 2015

MŮJ TIP - Motel Obrataň







Obrataň 46, 394 12 Obrataň 
Tel. +420 565 441 181 
Otevřeno Po-Čt 10:00-22:00, Pá 10:00-24:00, So 11:00-22:00, Ne  11:00-18:00



Z jídelního lístku:
Čočková polévka s párkem (26 Kč)
Hovězí vývar s masem a nudlemi (26 Kč)
Česneková polévka se šunkou a sýrem (31 Kč)
Smažený mletý řízek se sýrem, bramborový salát (73 Kč)
Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík (79 Kč)
Hovězí guláš, špekový knedlík (77 Kč)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík (90 Kč)
Smažený vepřový řízek, bramborový salát (90 Kč)
Španělský ptáček s rýží (91 Kč)
Játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka (99 Kč)
Čertovský mls s bramborákem (91 Kč)
Vepřová krkovice po selsku, zelí, houskový knedlík (89 Kč)
Švestkové bramborové knedlíky s máslem a cukrem (68 Kč)
Ovocné knedlíky kynuté s tvarohem a cukrem (68 Kč)


Upozornění: Jedete-li z Tábora na Pelhřimov (nebo opačným směrem), určitě si všimnete restaurace, před níž stojí vždy řada aut včetně kamionů. Už tento fakt leccos naznačuje. Netvrdím, že se zde vaří na světové úrovni, ale kdo se spokojí s tradiční českou kuchyní, může být spokojen, zvlášť pokud jde o velikost porcí a jejich cenu. Zažil jsem tu za poslední léta vynikající i špatné kuchaře (kuchařky), ale průměr nikdy neklesl pod únosnou mez. Čepuje se plzeňské i Bernard.