Tel.: +420 222 232 086
E-mail: milan.bartos@k4w.cz
www.redpif.cz
Otevřeno Po-So 11:00-23:00
Z jídelního lístku:
Hráškový krém (70 Kč)
Hovězí consommé (90 Kč)
Melounové Gazpacho se sýrem Feta (160 Kč)
Terina z uzeného kolena, brioche (190 Kč)
Foie gras v perníkové krustě, jahody (250 Kč)
Losos Gravlax, bliny, okurkové želé, lososový kaviár (250 Kč)
Šafránové rizoto s chobotnicí (340 Kč)
Moules de Bouchot 500 g (350 Kč)
Kachní prso s Pak Choi, čočka Beluga, celerové pyré (360 Kč)
Coq au vin, grenaille (430 Kč)
Mořský vlk, pyré z bílé fazole, rajčata, Salicorne (450 Kč)
Rib-eye steak, bramborové hranolky, mangold (490 Kč)
Mango Bavarois (160 Kč)
Žemlovka s vanilkovým krémem (160 Kč)
Crème brûlée (160 Kč)
Upozornění: Tyto prostory poblíž Betlémského náměstí už zažily několik restaurací, z nichž nejzajímavější byla Cornichon, držitelka michelinského Biba. Už několik let vede podnik nový majitel Milan Bartoš a zdá se, že došel k určité stabilitě. Hlavní devizou jsou ovšem vína, jež tu najdete ve velkém výběru a ve všech cenových kategoriích. Jídelní lístek není rozsáhlý, avšak zajímavý. V poledne dvouchodové menu za 250 Kč nebo tříchodové za 350 Kč. V létě se dá sedět i venku na malé zahrádce. Nyní jsou na zdech fotografie světového fotografa Tona Stana.