Tel.: +420 222 210 226
Email: info@hostaria.cz
Email: info@hostaria.cz
www.hostaria.cz
Otevřeno Po-So 11:30-23:00
Z jídelního lístku:
Minestrone (115 Kč)
Guazetto, tomatová polévka s treskou a korýši (178 Kč)
Miniburger z italského hovězího Fassona se zeleninovými chipsy (158 Kč)
Rýže Carnaroli s červenou řepou a modrým sýrem Blu di Buffala (287 Kč)
Grilovaná chobotnice, soté ze zelených fazolek, salát z rajčat a černých oliv (347 Kč)
Gratinované Jakubky s bylinkovou wasabi majonézou, zeleninová julienne tempura (352 Kč)
Linguine s mořskými plody (342 Kč)
Otevřené bylinkové lasagne gratinované s králičím ragú (283 Kč)
Domácí ravioli se sýrem Robiola, concassé z rajčat S.Marzano a bazalky, kalamáry (318 Kč)
Křepelčí prsíčka v redukci Vin Santo, špenát a parfait z husích jater Foie Gras (420 Kč)
Filet ze smuhy bradavičnaté Ombrina, omáčka ze tří druhů paprik, jarní cibulka a chřest (493 Kč)
Středomořský tuňák s lilkem a rajčaty Salmoriglio (487 Kč)
Tiramisu (187 Kč)
Millefoglie s jahodami a krémem Chantilly (188 Kč)
Domácí zmrzliny a sorbety z čerstvého ovoce (78 Kč)
Upozornění:
V prostorách, kde kdysi úspěšně sídlila restaurace Aromi, je nyní ve stejné atmosféře jiná italská, pod jiným majitelem a jiným kuchařem. Majitel restaurace Andrea Minazzi pochází z Toskánska, ale v Praze už žije od roku 1991, vede také restauraci Taverna Toscana. Šéfkuchař Leonardo Panza se vyučil u „otce italské kuchyně“ Gualtiera Marchesiho. Hostaria nabízí pravý sýr Parmigiano Reggiano zrající 18-24-30 měsíců, toskánský extra panenský olivový olej EVO (Il Poderino), piemontské hovězí maso Fassona, české maso Angus a Wagyu, pochazející z BIO chovů... Deklarují, že jsou sice typická italská restaurace, ale upravují jídla netypickým způsobem, odlišují se způsobem podávání, ale i úpravou.