Čeladná 887, Čeladná u Frenštátu
Tel.: +420 558 761 100
Email: info@miura.cz
www.miura.cz
Otevřeno každý den 11:00-23:00
Z jídelního lístku:
Krémová polévka „slepice na paprice“, plněná raviola (180 Kč)
Slepičí vývar s bylinkovým bisquitem (90 Kč)
Krém z pečených paprik s kedlubnou, uzený sýr z farmy Menšík, klíčky (140 Kč)
Thai-curry – ostrá polévka s krevetami a kokosovým mlékem (150 Kč)
Salát z chřestu se smrži, bylinkové krutony, ředkvičky, naklíčená čočka (140 Kč)
Marinovaný losos, salát „ruské vejce“, kaviár (240 Kč)
Presovaná terinka z uzených vepřových líček s nakládaným květákem s koriandrem (160 Kč)
Tatarský biftek z pravé svíčkové s topinkami (340 Kč)
Cordon Bleu z lilku, tomatový krém, bylinkový salát (280 Kč)
Filet z candáta na smržích, bramborové pyré (340 Kč)
Králičí hřbet s hráškovým pyré se špekem, bramborová kroketa s kozím sýrem (360 Kč)
Pečený kuřecí filet z kysuckého kuřete s jarní zeleninou, smržový krém, rýže Basmati (320 Kč)
Konfitované kachní stehno, kedlubnové zelí, bramborové placičky s anýzem (310 Kč)
Jehněčí kolínko, pečený květák, olivový jus, bramborová kaše (300 Kč)
Vídeňský telecí řízek, vlažný bramborový salát s ředkvičkami s olivovým olejem (290 Kč)
Pečené vepřové kolínko, rebarbora, rozmarýn, křenová bramborová kaše, crème fraïche (240 Kč)
Svíčková hovězí květová špička na smetaně, kynuté houskové knedlíky, brusinky (360 Kč)
Pěna z bílé a tmavé čokolády Valrhona s višněmi Amarena (160 Kč)
Bezinková panna cotta s rebarborovým ragú (160 Kč)
Mandlovo – jablečné tiramisu se sorbetem ze zeleného jablka (180 Kč)
Tvarohové taštičky s povidly a strouhankou Amaretto, frgálová zmrzlina (190 Kč)
Tvarohové taštičky s povidly a strouhankou Amaretto, frgálová zmrzlina (190 Kč)
Upozornění:
Jedna z nejlepších restaurací v republice je umístěna u golfového hřiště. Vaří zde Michal Göth, který sem přešel z legendární brněnské restaurace U kastelána. Pracuje s vynikajícími surovinami dodanými většinou farmáři z okolí. Často se nechává inspirovat valašskými tradičními recepty a zajímavě je modernizuje – viz frgálová zmrzlina. Ochutnal jsem úžasné filátko ze sumce, opečené na slanině a podávané s dušenou kedlubnou, už však bohužel na lístku není. Zrovna teď si můžete vybrat z degustačního menu Chuť Beskyd. Kdyby byl tento podnik v Prtaze, určitě by měl hvězdu Michelin.