Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

19. června 2016

Výsledek referenda

REFERENDUM

V minulém Referendu jsme se vás zeptali, kterou z úprav vepřového kotletu s kostí máte raději. Mohli jste si vybrat mezi kotletem grilovaným nebo dušeným, například na pivě a zelenině. Některé názory hlasujících byly velmi zajímavé. Například názor, že lepší než kotlet je krkovice. Nebo jiný názor, že kotlet je dobré odkrojit od kosti. Milovníci dušených kotletů preferují úpravu na rajčatech a paprikových luscích. Milovníci grilovaných kotletů kladou důraz na marinování masa před grilováním, nejlépe v oleji a provensálském koření. Nicméně výsledek je jasný:

Mezi úpravami vepřového koteltu s kostí zvítězil grilovaný kotlet nad dušeným


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 20. 6. 2016.