Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

3. října 2018

MŮJ TIP - Yosh



Feuerbacher Weg 101, Stuttgart, Německo
Tel.: 0711 699 69 60
E-mail.: mail@yosh-stuttgart.de
www.yosh-stuttgart.de
Otevřeno St-Ne 18:00-24:00





Z jídelního lístku:
Petrželová krémová polévka s alpskými květy (16€)
Rajčatová polévka se zeleninovými raviolami (16€)
Carpaccio s Crème Fraîche a kaviárem Osetra (110€)
Kaviár Osetra s blinami (98€)
Plátek uzeného lososa s fenyklem (28€)
Mušle jakubky s lanýžovým pyré (32€)
Pečená husí játra s čočkou Beluga (36€)
Americký tatarák s křepelčím vejcem a bramborákem Rösti (32€)
Bretonský mořský okoun s pařížskými bramborami (48€)
Pečený francouzský kohoutek Miéral s pečenou čekankou a celerovým pyré (38€)
Čokoládový fondant Valrhona se zmrzlinou (19€)
Karamelizovaný jablečný dort s vanilkovou zmrzlinou Tahiti (19€)


Upozornění: 
Restaurace držící už dlouho hvězdu Michelin soupeří v oblíbenosti se stejně oceňovanou Wiellandshöhe Vincenta Klinka. Zde šéfuje v kuchyni Klaus Jäschke, který neúnavně hledá v okolí nejchutnější čerstvou zeleninu. Každý den je zde nové menu, například šestichodové za 125€ (včetně pravých bílých lanýžů z Alby).