Feuerbacher Weg 101, Stuttgart, Německo
Tel.: 0711 699 69 60
E-mail.: mail@yosh-stuttgart.de
www.yosh-stuttgart.de
Otevřeno St-Ne 18:00-24:00
E-mail.: mail@yosh-stuttgart.de
www.yosh-stuttgart.de
Otevřeno St-Ne 18:00-24:00
Z jídelního lístku:
Petrželová krémová polévka s alpskými květy (16€)
Rajčatová polévka se zeleninovými raviolami (16€)
Carpaccio s Crème Fraîche a kaviárem Osetra (110€)
Kaviár Osetra s blinami (98€)
Plátek uzeného lososa s fenyklem (28€)
Mušle jakubky s lanýžovým pyré (32€)
Pečená husí játra s čočkou Beluga (36€)
Americký tatarák s křepelčím vejcem a bramborákem Rösti (32€)
Bretonský mořský okoun s pařížskými bramborami (48€)
Pečený francouzský kohoutek Miéral s pečenou čekankou a celerovým pyré (38€)
Čokoládový fondant Valrhona se zmrzlinou (19€)
Karamelizovaný jablečný dort s vanilkovou zmrzlinou Tahiti (19€)
Petrželová krémová polévka s alpskými květy (16€)
Rajčatová polévka se zeleninovými raviolami (16€)
Carpaccio s Crème Fraîche a kaviárem Osetra (110€)
Kaviár Osetra s blinami (98€)
Plátek uzeného lososa s fenyklem (28€)
Mušle jakubky s lanýžovým pyré (32€)
Pečená husí játra s čočkou Beluga (36€)
Americký tatarák s křepelčím vejcem a bramborákem Rösti (32€)
Bretonský mořský okoun s pařížskými bramborami (48€)
Pečený francouzský kohoutek Miéral s pečenou čekankou a celerovým pyré (38€)
Čokoládový fondant Valrhona se zmrzlinou (19€)
Karamelizovaný jablečný dort s vanilkovou zmrzlinou Tahiti (19€)
Upozornění:
Restaurace držící už dlouho hvězdu Michelin soupeří v oblíbenosti se stejně oceňovanou Wiellandshöhe Vincenta Klinka. Zde šéfuje v kuchyni Klaus Jäschke, který neúnavně hledá v okolí nejchutnější čerstvou zeleninu. Každý den je zde nové menu, například šestichodové za 125€ (včetně pravých bílých lanýžů z Alby).