Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

16. září 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM
Opět rekord! Naše zatím poslední Referendum mělo překvapivě rekordní účast sledujících i rekordní počet hlasujících! Toto Referendum tedy porazilo dlouhodobého rekordmana, karbanátky! Tentokrát šlo o dvě omáčky, koprovou a křenovou. Souboj sledovalo 2859 lidí, hlasovalo kolem šedesáti! Některé názory: koprovka nemusí být s masem a knedlíkem, stačí s bramborem a vejcem natvrdo. Křenovou s uzeným masem (vepřovým jazykem) a knedlíkem si dávám v zimě. Jeden kamarád se o koprovce vyjádřil, že vypadá, jako kdyby do ní někdo nastříhal vousy. Máj raději koprovku z čerstvého kopru, naložený kopr je moc kyselý. Teď zrovna ovšem frčí houbová omáčka na smetaně, nejlepší je z klouzků! Nicméně výsledek je jasný.

Poměrně těsně zvítězila koprová omáčka nad křenovou! 

V Referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 17.9.2018.