Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

16. října 2013

MŮJ TIP: Angusfarm Soběsuky






Soběsuky 9, Nepomuk 33501 
tel. +420 371580069, +420 72474474
e-mail: sobesuky@angusfarm.cz
www.angusfarm.cz
Otevřeno denně, neděle-čtvrtek  11:00-22:00, 

pátek a sobota 11:00-24:00




Z jídelního lístku:
Tatarský biftek Angusfarm na opečeném toastu   (129 Kč)
Carpaccio z chlazené svíčkové (188 Kč)
Hovězí tlačenka (65 Kč)
Bramborová polévka s lesními houbami (59 Kč)
Angus rumpsteak z květové špičky grilovaný na dřevěném uhlí (295 Kč)
Karabáček steak z kližky (235 Kč)
Vepřová pečeně ze Sasovského pašíka s listovým špenátem a šťouchanými bramborami (185 Kč)
Pečená kachnička s houskovým knedlíkem a červeným zelím (185 Kč)
Grilovaný pstruh s vařeným bramborem a bylinkovým máslem  (245 Kč)
Tříchodové Slowfood menu   (315 Kč)
Vanilkový mousse s pyré z pečených jablek  (95 Kč)


Upozornění: 
Z původní vesnické hospůdky, založené v roce 1872, vytvořil Václav Silovský útulnou restauraci, v níž můžete ochutnat pokrmy z masa hovězího dobytka odrůdy Black Angus, kterou na loukách za vesnicí sám pěstuje. Velmi autentická atmosféra.