Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

23. října 2013

MŮJ TIP: Restaurace Suterén






Masarykovo nábřeží 26, Praha 1
tel.: +420 224 933 657
e-mail: restaurant@suteren.com
www.suteren.com
Otevírací doba: Pondělí až pátek 11:30-16:00, 17:00-24:00
Sobota 18:00-24:00, Statní svátky 18:00-24:00
Dovolená: první dva týdny v červenci, zavřeno  25.12. a 26.12. 






Z jídelního lístku:
Křupavé jarní rolky s bambusovými výhonky a houbami v pikantní thajské omáčce (115 Kč)
Foie gras - opečený řez z bílých husích jatýrek s jablky a calvadosem (225 Kč)
Šneci po burgundsku pečení v bylinkovém másle s česnekem (145 Kč)
Carpaccio z chobotnices rukolou a kapary (175 Kč)
Chateaubriand z oslí svíčkové pro dvě osoby s grilovanou zeleninou, opékanými brambůrky, salsa (585 Kč)
Plněné ovocné tvarohové knedlíky (135 Kč)

Tradiční české menu (polévka kyselo, pečená kachna s červeným zelím, králíkm pečený v podmáslí, grilovaný filet z candáta na žampionovém tagú s pórkem, staročeský štrůdl s jablky a višněmi atd.) nebo šéfkuchařovo menu Surprise: 7 chodů 995 Kč, 10 chodů 1350 Kč

Upozornění: 
Labužníci sem chodí také na smažené telecí nožičky, které nikdo jiný v Praze nemá. A na spoustu dalších překvapení majitele a šéfkuchaře Richarda Šusty.