Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

9. října 2013

MŮJ TIP: Restaurant Kalina







Dlouhá 12, Praha 1
tel. +420 222 317 715
e-mail: info@kalinarestaurant.cz
www.kalinarestaurant.cz
Otevřeno pondělí - sobota 12.00 - 23.30 



Z jídelního lístku:
Čočkový salát se sušenými rajčaty a cibulí Cevennes AOC (220 Kč)
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (160 Kč)
Pórkový krém, soté z lesních hub, pošírovasné vejce (190 Kč)
Telecí brzlík pečený na másle, ragú s z lesních hub, brambory Grenaille (420 Kč)
Uzený úhoř a kachní foie gras, salát z jablek a lískových ořechů (590 Kč)
Hovězí roštěnec Black Angus, bramborová kaše à la Joël Robuchon (490 Kč)
Pečené koleno z divočáka na jalovci a červeném víně (390 Kč)
Smažený telecí řízek Wienerschnitzel s okurkami cornichon (330 Kč)
Pečené králičí stehno na majoránce, kedlubnové zelí,bramborové noky (360 Kč)

Upozornění: 
výhodnější je zajít sem v poledne, kdy je zde větší klid. 
Šéfkuchař Mirek Kalina a someliér Vít Hepnar jsou mistři svého oboru!