Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

6. listopadu 2013

MůJ TIP: Brasserie La Gare






V Celnici 3, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 222 313 712
Mobil: +420 602 502 906
info@lagare.cz
www.lagare.cz
 

Otevřeno každý den 8:00-24:00 


Z jídelního lístku:
Mill-feuille z kachního rillettes   (137 Kč)
Šest smažených žabích stehýnek v kukuřičné mouce (146 Kč)
Dvanáct šneků po burgundsku (217 Kč)
Vejce Bénédicte na bramborové galetce s uzeným lososem a šunkou (155 Kč)
Cibulová polévka (94 Kč)
Klobáska Andouillette de Cambrai (262 Kč)
Coq au vin (287 Kč)
Boeuf Bourgignon (268 Kč)
Pieds et Paquets z jehněčích nožiček a drštěk (257 Kč)
Konfitovaná telecí ledvina rognon de veau (267 Kč)
Moules au vin blanc (226 Kč)
Salade Niçoise (237 Kč)
Dýňová zmrzlina (45 Kč)

Upozornění: 
jediná autentická brasserie v Česku, srovnatelná s těmi ve Francii. Najdete tam pokrmy, které nikde jinde u nás nemají a neměli, například Pieds et Paquets nebo Rognon de veau. Vřele doporučuji..