Tel: +420 222 325 440
info@divinis.cz
www.divinis.cz
Otevřeno Po-Pá 12:00-15:00, 18:00-01:00, So 18:00–01:00
Otevřeno Po-Pá 12:00-15:00, 18:00-01:00, So 18:00–01:00
Z jídelního lístku:
Dýňová polévka s krevetami (299 Kč)
Vitello tonnato (290 Kč)
Vitello tonnato (290 Kč)
Uzený tuňák s pomerančovým dresinkem a
lískovými oříšky (275 Kč)
Chobotnice s konfitovaným česnekem a salátem z rukoly (279 Kč)
Chobotnice s konfitovaným česnekem a salátem z rukoly (279 Kč)
Tagliollini s citronem a bazalkou (245 Kč)
Risotto ze sezonních lesních hub (265 Kč)
Lasagne s chobotnicí a rajčatovou omáčkou (295
Kč)
Pečené králičí stehno se zelím, bramborovým krémem a kapary
(475 Kč)Holoubátko s omáčkou z červeného vína a restovanými houbami (540 Kč)
Ossobuco s šafránovým risottem (485 Kč)
Dušená telecí líčka na Marsale, s restovaným špenátem a rozinkami (460 Kč)
Jehněčí hřbet na tymiánu s capponatou z dýně a lilků (495 Kč)
Kančí panenka s balsamicem a čočkou z Umbrie, rajčatový confit (495 Kč)
Tiramisu (165 Kč)
Ravioli plněné hruškou a červenou řepou, oříšková zmrzlina (175 Kč)
Švestky pošírované v červeném víně, s vanilkovou pěnou a makovou zmrzlinou (179 Kč)
Domácí sorbet s Proseccem (150 Kč)
Upozornění:
Restaurace, jejímž spolumajitelem je Zdeněk Pohlreich, se inspiruje především v Itálii, ale občas se objeví i výjimky. Zdeněk se zde sice objevuje jen občas, ale jeho vliv je znát. Hlavním znakem pokrmů je preciznost přípravy a vynikající suroviny. Za zmínku stojí i příjemné prostředí a perfektní obsluha.