Tržiště 31, 36001
Karlovy Vary
Tel. +420 353 225 648
E-mail: hotel@hotel-promenada.cz
Otevřeno denně
12:00-23:00
Z jídelního lístku:
Terina z husích jater (338 Kč)
Bílá husí játra na calvadosu (340 Kč)
Dýňový krém s krevetovými noky (338 Kč)
Dýňový krém s krevetovými noky (338 Kč)
Ústřice „Fine de Clare“ (1 kus 69 Kč)
Srnčí hřbet na víně s brusinkovou omáčkou,
flambovaná polenta (428 Kč)
Srnčí na liškách (410 Kč)
Králičí stehýnka na víně (390 Kč)
Pražma královská nebo mořský okoun na grilu
(398 Kč)
Pošírovaná a pak flambovaná hruška na
červeném víně se sabayone (210 Kč)
Upozornění:
V útulném hotýlku je v přízemí restaurace, jejíž majitel pan Pazderka a
šéfkuchař Milan Kladívko (který zde pracuje už téměř dvacet let!) vytvářejí
jednak příjemnou domácí atmosféru, ale také nabízejí exkluzívní kulinářský
zážitek, který ocenilo už mnoho světových filmových hvězd. Ve Feinschmeckeru
dávám dvě a půl F, což je skoro hvězda Michelin.