Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

4. prosince 2013

MŮJ TIP - Promenáda






Tržiště 31, 36001 Karlovy Vary
Tel. +420 353 225 648
Otevřeno denně 12:00-23:00



Z jídelního lístku:
Terina z husích jater (338 Kč)
Bílá husí játra na calvadosu (340 Kč)
Dýňový krém s krevetovými noky (338 Kč)
Ústřice „Fine de Clare“ (1 kus 69 Kč)
Srnčí hřbet na víně s brusinkovou omáčkou, flambovaná polenta (428 Kč)
Srnčí na liškách (410 Kč)
Králičí stehýnka na víně (390 Kč)
Pražma královská nebo mořský okoun na grilu (398 Kč)
Pošírovaná a pak flambovaná hruška na červeném víně se sabayone (210 Kč)

Upozornění: 
V útulném hotýlku je v přízemí restaurace, jejíž majitel pan Pazderka a šéfkuchař Milan Kladívko (který zde pracuje už téměř dvacet let!) vytvářejí jednak příjemnou domácí atmosféru, ale také nabízejí exkluzívní kulinářský zážitek, který ocenilo už mnoho světových filmových hvězd. Ve Feinschmeckeru dávám dvě a půl F, což je skoro hvězda Michelin.