K Závěrce 2774/20, 150 00 Praha 5
Tel: +420 251 553 102
E-mail: info@nakopci.com
E-mail: info@nakopci.com
www.nakopci.cz
Otevřeno: Po-Pá 11:30-14:30, 17:30-23:00, So-Ne 11:30-23:00
Z jídelního lístku:
Silný hovězí vývar s plněnou volskou oháňkou a zeleninou (90 Kč)
Provensálská rybí polévka s pernodem a česnekovým aiolli (95 Kč)
Foie gras parfait s hruškovo–datlovým chutney (220 Kč)
Tuňákový tatarák s shitake tempurou a wasabi majonézou (180 Kč)
Plátky hovězí svíčkové „Ceviche“ v rozmarýnovém kouři s mangovým salátkem (220 Kč)
Caesar salát doplněný kuřecím masem (160 Kč)
Salát Niçoise s grilovaným tuňákem (220 Kč)
Zázvorovo–limetkové krevety s thajskými rolkami a arašídovou omáčkou (320 Kč)
Filety z duhového pstruha, omáčka z pečeného česneku, žampiony a krokety (275 Kč)
Konfitované kachní duo s pečenými jablky a kaštany, petrželové brambory (290 Kč)
Tournedos z vepřové panenky v pancettě a šalvěji s hříbkovým rizotem (275 Kč)
Telecí roláda s lanýžovou nádivkou, fazole fava a dýňové pyré (290 Kč)
Hovězí tatarák „na kopci“ dle vlastního receptu s hranolkami a salátem (270 Kč)
Vanilkové crème brûlée (110 Kč)
Čokoládové brownies Valrhona s kaštanovým capuccinem (125 Kč)
Švestkové knedlíky s perníkem a rumovou zmrzlinou (95 Kč)
Upozornění:
Restaurace je trošku zastrčená mezi vilkami nad smíchovským nádražím, ale není to daleko od metra Anděl (pěšky 15 minut) nebo od metra Radlická autobusem č. 231 do stanice Kesnerka. V poledne aktuální polévky (35 Kč) a hlavní jídla - hotovky (cca 110 Kč). Restaurace je nekuřácká. Šéfkuchař Petr Vlk úspěšně pokračuje ve stylu Tituse Eliáše, který přešel do sesterské Na konci.