Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

26. února 2014

MŮJ TIP - V polích



 







Malé Číčovice 26,
252 68 Malé Číčovice
Tel.:  +420233313841
E-mail: info@penzionvpolich.cz www.pensionvpolich.cz
Otevřeno každý den 12:00-22:00



Drštková polévka (85 Kč)
Fazolkové kyselo (55 Kč) 
Švestky s mandlí ve slanině (85 Kč) 
Hruškový salát s gorgonzolou a rukolou (145 Kč) 
Opilý králík (245 Kč) Černé fazole s pečeným jehněčím (210 Kč) 
Nadívaný telecí řízek, bramborová kaše (225 Kč) 
Koprová omáčka s vejcem, domácí knedlík (85 Kč) 
Kachní stehno na nudlích s játry (185 Kč) 
Zadělávané telecí s květákem a bylinkovými knedlíčky (210 Kč) 
Nadívaná biokuřátka s mandlovou nádivkou (285 Kč) 
Zajíc na černo, domácí knedlík (350 Kč) 
Candát na másle s rozmarýnem, špenát, brambor (245 Kč) 
Biftek z argentinské svíčkové, salát (350 Kč) 
Jablko v županu (85 Kč) 

Upozornění: 
Vesnička kousek od Prahy (u Okoře), blízko ruzyňského letiště. Stylizuje se do tradiční vesnické restaurace, jídelní lístek je sestaven převážně z české kuchyně, mění se každý den podle nákupu surovin. V sezoně tu můžete ochutnat například bedlový guláš. Zdejší koprovku považuju za nejlepší v Praze a okolí. Majitel Viktor Mráz pochází z prostředí showbyznysu, takže sem jezdí hodně jeho přátel z branže. Doporučuji rezervaci.