Nám. Přemysla Otakara II. 90/28
370 01 České Budějovice
Tel.: +420 381 601 601
E-mail: ghz@hotel-zvon.cz
www.hotel-zvon.cz/gastronomie/restaurace-zvon
Z jídelního lístku:
Hovězí vývar s masem, domácími nudlemi a čerstvě pokrájenou zeleninou (45 Kč)
Tradiční jihočeská česnečka se sýrem (45 Kč)
Domácí gulášovka (45 Kč)
Caesar salát (118 Kč)
Domácí paštika z blatenské kachničky v lišovském uzeném boku, brusinky (82 Kč)
Domácí bramborové gnocchi s listovým špenátem, smet. omáčkou a parmezánem (128 Kč)
Vařené hovězí - tabulová špička Tafelspitz (270 Kč)
Vařené hovězí žebro (270 Kč)
Vařené hovězí – veverka (270 Kč)
Zprudka pečené filety sivena z rybníku Šafránek s houbovým kubou (198 Kč)
Smažený jihočeský kapr s domácím bramborovým salátem (138 Kč)
Pstruh na mandlích pečený v pánvi, s máslovými bramborami s pažitkou (198 Kč)
Špikovaná kančí kýta s šípkovou omáčkou a žemlovým knedlíkem (167 Kč)
Konfitované kachní stehýnko s červeným zelím, sušenými švestkami a drbákem (156 Kč)
Dušená plec z mysletínského jehňátka na rozmarýnu s domácími hranolkami (187 Kč)
Konfitovaná vepřová plec s restovaným uzeným bokem, domácí bramb. knedlíky (138 Kč)
Tradiční povidlové taštičky (72 Kč)
Lívance s borůvkami a domácí šlehačkou (72 Kč)
Upozornění:
Tuto restauraci, zaměřenou na českou kuchyni z čerstvých domácích surovin, najdete v přízemí hotelu Zvon. V prvním patře je restaurace Gourmet Symphony, kde můžete ochutnat denně čerstvé hovězí maso z vlastního biochovu. Hotel má kromě farmářských dodavatelů i vlastní farmu a rybník Šafránek. Šéfkuchař Jan Havel patří mezi nejtalentovanější mladé české kuchaře.