Jakubská 649/8, 110 00 Praha 1
Telefon: +420 221 776 300, +420 221 776 404, +420 778 477 799
E-mail: info@buddhabarhotelprague.com
E-mail: info@buddhabarhotelprague.com
www.buddhabarhotelprague.com
Otevřeno každý den 11:00-02:00
Z jídelního lístku:
Smetanová kulajda se zastřeným vejcem a dýňovým olejem (120 Kč)
Dršťková polévka z hlívy ústřičné v chlebové misce (120 Kč)
Marinovaní sledi v hořčičném dresinku s malým listovým salátkem (250 Kč)
Babiččina paštika z kachních jater s domácím medem a smaženými bezovými květy (250 Kč)
Bylinkový salát s houbovým kompotem, pečenou slaninou a domácím dresinkem (250 Kč)
Sushi čtyři kousky (300 Kč)
Sushi osm kousků (550 Kč)
Sashimi s avokádem (370 Kč)
Sashimi s tuňákem nebo lososem (500 Kč)
Candát na grilu se smetanovou kapustou a pečenými bramborami (490 Kč)
Pomalu pečený vepřový bok s kedlubnovým zelím a pařeným knedlíkem (490 Kč)
Jehněčí kolínko s cibulovým zelím a bramborovými plackami (490 Kč)
Telecí hrudí s ledvinkami a nádivkou s rýžovým pilafem a pastiňákem (490 Kč)
Dušené kuře na estragonu s domácími nudlemi (490 Kč)
Domácí fleky zapečené s lesními houbami a kachními játry (490 Kč)
Tvarohové knedlíčky s jahodami a borůvkovým coulis (120 Kč)
Chodský tvarohový koláč s teplými povidly a medvědím mlékem (120 Kč)
Upozornění:
Hotel stejného jména najdete v Paříži, New Yorku, Londýně i jinde. Restaurace umístěná ve dvou rozlehlých podzemních patrech je rozdělena na jídelnu dole a bar na ochozu. Dříve tu byla legendární tančírna Sekt Pavilon. Jídelní lístek vychází ze současné pan-asijské kuchyně, avšak v poslední době obsahuje i česká jídla, moderně upravená. Čtyřchodové degustační menu (1200 Kč) nabízí asijské speciality. V přízemí hotelu je ještě Siddharta Café, kde jsou k dispozici snídaně, obědy i večeře.