Slezská 3, 120 00 Praha 2
Tel.: +420 724 690 713
www.arisrestaurant.cz
Otevřeno Po-Pá 11:00-23:00, So 17:00-23:00
Z jídelního lístku:Sop buntut - indonéská polévka z hovězí oháňky (139 Kč)
Soto ayam Banjar - kuřecí polévka s nudlemi, bramborovým knedlíčkem a vejcem (121 Kč)
Mušle sv. Jakuba, máslo Miso, pikantní dresink z černých fazolí (215 Kč)
Křupavé krevety, tamarindová glazura, kořeněná drobenka (256 Kč)
Dvakrát vařená kuřecí křidélka, sójový ocet a jarní cibulka (128 Kč)
Tuňákový salát, syrový sambal z Bali, avokádo, limetka (269 Kč)
Veganský Urap sayur - vařená zelenina, kokosový dressing, arašídové lupínky (124 Kč)
Vegetariánský Tahu Telor - tofu a vejce, sójové kličky, omáčka z palmového cukru (132 Kč)
Kuřecí nebo vepřové satay na grilu, arašídová omáčka, nakládané okurky s mrkví (158 Kč)
Ayam bakar bumbu rujak - grilované kukuřičné kuřátko s pikantním dipem (234 Kč)
Indické jehněčí kotletky, sladká kukuřičná omáčka, indický chléb Puri (319 Kč)
Do křupava opečený bůček, sladkokyselý dip (195 Kč)
Balinese babi kecap - dušený vepřový bůček ve sladké sójové omáčce (210 Kč)
Grilované kalamáry s omáčkou pesmol (259 Kč)
Nasi goreng - smažená rýže, kuřecí satay, krevety, vejce, krevetové lupínky (268 Kč)
Bakmi goreng - smažené vaječné nudle, krevety, zelenina (247 Kč)
Ayam goreng kremes – kuře vařené v kokosové šťávě, pak smažené (257 Kč)
Upozornění:
Konečně si Ari Munandar otevřel vlastní podnik! Tento rodilý Indonésan žije v Praze už dlouho a má českou rodinu. Pracoval v Mandarinu a Old Town Hiltonu, kde však nemohl naplno použít své nejsilnější zbraně. Teď má první skutečně autentickou indonéskou restauraci, kde můžete ochutnat od těch nejtypičtějších jídel (nasi goreng, bakmi goreng) až po mistrovské variace na asijskou kuchyni. Webová stránka zatím ještě nefunguje, ale dostatek informací najdete na Facebooku.
Soto ayam Banjar - kuřecí polévka s nudlemi, bramborovým knedlíčkem a vejcem (121 Kč)
Mušle sv. Jakuba, máslo Miso, pikantní dresink z černých fazolí (215 Kč)
Křupavé krevety, tamarindová glazura, kořeněná drobenka (256 Kč)
Dvakrát vařená kuřecí křidélka, sójový ocet a jarní cibulka (128 Kč)
Tuňákový salát, syrový sambal z Bali, avokádo, limetka (269 Kč)
Veganský Urap sayur - vařená zelenina, kokosový dressing, arašídové lupínky (124 Kč)
Vegetariánský Tahu Telor - tofu a vejce, sójové kličky, omáčka z palmového cukru (132 Kč)
Kuřecí nebo vepřové satay na grilu, arašídová omáčka, nakládané okurky s mrkví (158 Kč)
Ayam bakar bumbu rujak - grilované kukuřičné kuřátko s pikantním dipem (234 Kč)
Indické jehněčí kotletky, sladká kukuřičná omáčka, indický chléb Puri (319 Kč)
Do křupava opečený bůček, sladkokyselý dip (195 Kč)
Balinese babi kecap - dušený vepřový bůček ve sladké sójové omáčce (210 Kč)
Grilované kalamáry s omáčkou pesmol (259 Kč)
Nasi goreng - smažená rýže, kuřecí satay, krevety, vejce, krevetové lupínky (268 Kč)
Bakmi goreng - smažené vaječné nudle, krevety, zelenina (247 Kč)
Ayam goreng kremes – kuře vařené v kokosové šťávě, pak smažené (257 Kč)
Upozornění:
Konečně si Ari Munandar otevřel vlastní podnik! Tento rodilý Indonésan žije v Praze už dlouho a má českou rodinu. Pracoval v Mandarinu a Old Town Hiltonu, kde však nemohl naplno použít své nejsilnější zbraně. Teď má první skutečně autentickou indonéskou restauraci, kde můžete ochutnat od těch nejtypičtějších jídel (nasi goreng, bakmi goreng) až po mistrovské variace na asijskou kuchyni. Webová stránka zatím ještě nefunguje, ale dostatek informací najdete na Facebooku.