Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

9. října 2014

Dernier Cri




Žhavou novinkou tohoto týdne je vydání mého nového románu. Jmenuje se Hřbitovní kvítí na smetaně - a jak už z názvu patrno, je v něm řeč i o jídle. Ostatně hlavní postavou je kuchař. Román však není jenom o něm. Je také o mně a o spisovatelích vůbec. V úterý 21. října večer od 19 hodin budu číst ukázky z románu v Literární kavárně Řetězová (v Řetězové ulici na Starém Městě), kde bude možnost si knihu také koupit. A ve středu 5. listopadu odpoledne (asi od 16 hodin) bude malá autogramiáda v knihkupectví Luxor na Václavském náměstí.