Jagellonská 21, 130 00 Praha 3
Tel.: +420 736 623 294
www.uvodoucha.pivovarkostelec.cz
Otevřeno Po-So 11:00-24:00, Ne 11:00-23:00
Z jídelního lístku:
Česnečka s olomouckým tvarůžkem a opečeným chlebem (30 Kč)
Zelná polévka s klobásou (30 Kč)
Bůčkové škvarky zalité v sádle, cibule (59 Kč)
Loštické tvarůžky obalené ve slanině a smažené v pivním těstíčku, cibule, hořčice (79 Kč)
Buřty pečené na černém pivu (65 Kč)
Sýrové špecle s kousky vepřové panenky, slaninou a sázeným vejcem (145 Kč)
Hovězí líčka pečená na víně a zelenině, šťouchaný brambor (105 Kč)
Segedínský guláš Speciál, houskový knedlík (89 Kč)
Pečená vepřová krkovice na černém pivě, bramborový knedlík, špenát (89 Kč)
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka (85 Kč)
Špikované hovězí zadní ve svíčkové omáčce s brusinkami, houskový knedlík (98 Kč)
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát (89 Kč)
Kuřecí řízky v bramboráku, zelný salát s křenem (145 Kč)
Vepřové koleno pečené na černém pivě, hořčice, kyselé pochutiny (165 Kč)
Dvě palačinky s čerstvým ovocem, šlehačkou a strouhanou čokoládou (49 Kč)
Lívanec se švestkovými povidly, sypaný skořicovým cukrem (45 Kč)
Upozornění:
Pivnice na rozemí Žižkova a Vinohrad (bývala zde kdysi v osmdesátých letech znamenitá restaurace Myslivna) nabízí vždy nejméně deset druhů neobvyklého piva z malých pivovarů (například výtečný vsetínský Valášek). Také tradiční české likéry, například Kontušovku. Nám chutnaly například bůčkové škvarky. Skvělá atmosféra dělá z tohoto podniku vzor pro všechny pivnice, které chtějí mít plno.