U Zlaté studně 166/4, 118 00 Praha 1 – Malá Strana
Tel.: +420 257 533 322
E-mail: restaurant@goldenwell.cz
E-mail: restaurant@goldenwell.cz
www.terasauzlatestudne.cz
Otevřeno Po-Ne 07:00-23:00
Z jídelního lístku:
Tom Yam Kung, asijská pikantní polévka s krevetami a kuřecím masem (350 Kč)
Hráškový krém s čerstvým hráškem, restovanou slaninou a šalotkou, Wonton (250 Kč)
Bujabéza se selekcí čerstvých ryb, podávaná s omáčkou Aioli (350 Kč)
Mousse z kozího sýra Buche Affinne se zauzenými kachními prsy, keňské fazolky (380 Kč)
Trio z tuňáka, tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi (360 Kč)
Karamelizovaný brzlík s grilovanou mušlí Sv. Jakuba (420 Kč)
Tradiční Pražská šunka na carpacciu z červené řepy s jemným křenovým mousse (360 Kč)
Restovaná kachní játra Foie Gras na šafránovém rizotu, kachní glazé (490 Kč)
Domácí špagety De Cecco s cherry tomaty a zrajícím sýrem Reblochon de Savoie (450 Kč)
Lehce zauzený skotský losos Label Rouge s kroupetem, souce Bordelaise (850 Kč)
Variace královského holouběte z Anjou s hráškem, artyčoky a tomaty (950 Kč)
Kotletky z jablečného selátka na mladém špenátu, houbovo-smetanová quiche (950 Kč)
Svíčková na smetaně podávaná s žemlovými knedlíky a brusinkami (750 Kč)
Kachní prsa na bramborovo-slaninovém pyré s konfitem z červeného zelí (820 Kč)
Kokosová espuma s jogurtovo-medovou pěnou, mangové želé, bazalkový sorbet (330 Kč)
Povidlové tašky s mletými ořechy a domácí griliášovou zmrzlinou (330 Kč)
Upozornění:
Zážitková gastronomie s úchvatným výhledem na Prahu, včetně pochopitelných vyšších cen. Šéfkuchař Pavel Sapík předvádí jídla vtipná, jež však vycházejí ze světové tradice. Nelekněte se stěny z plátků pravého zlata. Historie budovy sahá až do roku 1528, po roce 1900 zde byla otevřena hospůdka s terasou, kam se chodilo ještě v šedesátých letech na zmrzlinu. Od roku 2008 po rozsáhlé rekonstrukci je restaurace součástí hotelu. Musíte vyjet nahoru výtahem.