Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

24. dubna 2015

REFERENDUM

Byl to opět velice zajímavý souboj. Střetli se milovníci bramborové kaše s milovníky šťouchaných brambor. Zaznamenali jsme několik zajímavých názorů: například jeden rozlišuje kuře klasicky pečené (k němu doporučuje jemnou kaši) a kuře s rozmarýnem (k němu šťouchačku). Někteří doporučují kaši k holandskému řízku, někteří připomínají, že dobře udělanou kaši v restauraci už dlouho neměli, jedna hlasující si pochvalovala kaši, kterou udělal její přítel s příměsí medvědího česneku. Celkově byl výsledek sice těsný, avšak přece jen jasný

S těsnou převahou zvítězily šťouchané brambory nad bramborovou kaší! 


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 27.4.2015.