REFERENDUM
Hlasování o úpravách králíka bylo velmi zajímavé. Někteří hlasující doporučovali i jiné úpravy, než ty dvě námi nabízené, například řeckou „stifado“ nebo provensálskou na bylinkách a červeném víně. Kamarádka Zuzana, která žije dlouho v cizině, nostalgicky vzpomínala na králíka pečeného na česneku a podávaného s bramborovým knedlíkem a špenátem. Někteří se dokonce rozhodovali podle toho, co se dá ke kterému pokrmu pít. Vycházeli z premisy, že ke králíkovi na smetaně se hodí pivo, kdežto ke králíkovi na hořčici se hodí víno. Přesto však jsme nakonec došli k jednoznačnému výsledku – a musíme říct, že nás potěšil, protože se ukázalo, že čeští labužníci nejsou konzervativní a nebojí se „cizích vlivů“.
Výsledek hlasování tedy zní: raději králík na hořčici než králík na smetaně!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 20.4.2015