Piazza Vecchia 7, 24129 Bergamo Alta
Tel. 039 035.232596
E-mail: info@colleonidellangelo.com
Tel. 039 035.232596
E-mail: info@colleonidellangelo.com
www.colleonidellangelo.com
Otevřeno denně kromě pondělí 12:00-16:00, 19:00-00:00
Z jídelního lístku:
Čočková polévka (8 €)
Fagottini plněné jakubkou, salsa bianca a minikalamáry (20 €)
Filet z kambaly, brambory Anna a marinovaná zelenina (25 €)
Parmice nachové s plátky brambor v červené omáčce s marinovanými cuketami (25 €)
Mořští raci na páře se salátem ze žlutých rybiček (28 €)
Branzino mořský okoun all mediterranea (28 €)
Křupavé katalánské rybičky na červené cibuli (24 €)
Filet z bažanta na pepři po sečuánsku s chřestovou tempurou (29 €)
Jehněčí karé na hrášku a zelenině pečené na bazalce (28 €)
Telecí medailonky na plátcích z lesních hříbků (32 €)
Telecí kotlet alla Milanese s datlovým salátem (32 €)
Tiramisu soffiato na kávových zrnech (12 €)
Veronská zmrzlina s mandlovou omáčkou (12 €)
Sýr Vacherin na vanilce (12 €)
Hořký čokoládový flan na zázvorové zmrzlině (12 €)
Marinovaný ananas na červeném pepři s citronovým sorbetem (12 €)
Upozornění: Tentokrát jsme v Itálii, v centru Lombardie, v domě z roku 1744 na krásném historickém náměstíčku na kopci uprostřed starého Bergama. V létě se nejlíp sedí u stolečků venku pod pergolou. Majitelem tohoto podniku je mezinárodně věhlasný Pierangelo Comaro, bývalý šéfkuchař spolupracující například s Rogerem Vergé a držící několik let michelinské hvězdy. Dnes už zde hvězda sice není a Pierangelo nepracuje v kuchyni, nýbrž na sále, avšak kvalita pokrmů je pořád velmi vysoká. Například originální fagottini ve tvaru košíčků plněné mletými jakubkami jsou na světové úrovni.