Bartolomějská 11, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 224 247 176
Email.: konviktpub@email.cz
www.konviktpub.cz
Otevřeno denně 11:00-04:00
Z jídelního lístku:
Drštková polévka (45 Kč)
Domácí škvarková pomazánka s cibulí a chlebem (89 Kč)
Hovězí tataráček s kořením a topinkami (199 Kč)
Pečený vepřový bok s křenem, hořčicí a kyselou okurkou (89 Kč)
Selská tlačenka s cibulí a chlebem (89 Kč)
Nakládaný hermelín s česnekem, vlašskými ořechy a brusinkami (89 Kč)
Pečené vepřové koleno na černém pivu s hořčicí, křenem a chlebem (215 Kč)
Buřty pečené na černém pivu (155 Kč)
Guláš s divočáka s brusinkami a chlebem (195 Kč)
Konfitované husí stehno s červeným zelím a houskovým knedlíkem (229 Kč)
Smažený švýcarský Emmenthal s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou (159 Kč)
Hovězí líčka na červeném víně s domácími bramboráčky (229 Kč)
Grilovaný norský losos se špenátovými bramborami (229 Kč)
Domácí jablečný závin s ořechy, rozinkami a vanilkovým krémem (79 Kč)
Upozornění:
Pivnice nedávno slavila osmileté výročí, předtím zde fungovaly různé podniky, kdysi také koncertní sál, v němž vystupovali Paganini a Beethoven. Nyní se restaurace pyšní především skvěle čepovaným plzeňským Prazdrojem. Šéfkuchař Roman Kotrman staví zejména na českých surovinách, jen smažák je (jediný v Praze) švýcarský! Mezi štamgasty jsou hojně zastoupeni umělci, zvláště ti, kteří účinkují v blízkých divadlech. Otevřeno až téměř do kuropění!
Pivnice nedávno slavila osmileté výročí, předtím zde fungovaly různé podniky, kdysi také koncertní sál, v němž vystupovali Paganini a Beethoven. Nyní se restaurace pyšní především skvěle čepovaným plzeňským Prazdrojem. Šéfkuchař Roman Kotrman staví zejména na českých surovinách, jen smažák je (jediný v Praze) švýcarský! Mezi štamgasty jsou hojně zastoupeni umělci, zvláště ti, kteří účinkují v blízkých divadlech. Otevřeno až téměř do kuropění!