Pernerova 49, 186 00 Praha 8 – Karlín
Tel.: +420 731 140 884
Email.: eska@ambi.cz
www.eskakarlin.cz
Otevřeno Po-Ne
Z jídelního lístku:
Dýňová polévka s kváskem (128 Kč)
Zasušená červená řepa, jalovec, jeřabiny, kefír (195 Kč)
Zelenina v podzimním listí, černé pivo, mák (178 Kč)
Grilovaná cibule, med, syrovátka, tymián, špek (135 Kč)
Pečený celer, hnědé máslo, rozinky, rum (178 Kč)
V másle pošírovaná ryba, květák, kopr (277 Kč)
Králík na slámě, jablko, zelí, kapusta, česnek (288 Kč)
Dušená vepřová líčka, čočka, majoránka (288 Kč)
Hovězí steak, topinambur, rozmarýnová sůl (335)
Pěna z tvarůžků, angrešt, ovesná kaše, med (138 Kč)
Medová žemlovka, rumová pěna (168 Kč)
Karotka s rakytníkem, šlehačka, hořčice, rakytník, řeřicha (175 Kč)
Upozornění:
Zbrusu nová restaurace ve stylu bistra patří do skupiny Tomáše Karpíška a klade podle svých proklamací důraz na místní a tradiční potraviny, staré české receptury, návrat k řemeslné výrobě a udržitelnost. K restauraci patří pekárna, kde pečou domácí chléb podle italského vzoru. Šéfkuchař Martin Štangl byl několik let zástupcem Oldřicha Sahajdáka v La Degustation. Restaurace je nekuřácká.
Zbrusu nová restaurace ve stylu bistra patří do skupiny Tomáše Karpíška a klade podle svých proklamací důraz na místní a tradiční potraviny, staré české receptury, návrat k řemeslné výrobě a udržitelnost. K restauraci patří pekárna, kde pečou domácí chléb podle italského vzoru. Šéfkuchař Martin Štangl byl několik let zástupcem Oldřicha Sahajdáka v La Degustation. Restaurace je nekuřácká.