Petrská 23, Praha 1
Tel.: +420 224 815 056
Email: ahoj@masoakobliha.cz
Email: ahoj@masoakobliha.cz
www.masoakobliha.cz
Otevřeno Út 11:00-17:00, St-Pá 11:00-22:00, So 11:00-17:00
Z jídelního lístku:
Hrášková polévka se šunkou (90 Kč)
Bílý boršč (90 Kč)
Skotské vejce (110 Kč)
Vepřové kůžičky a pálivé avokádo (95 Kč)
Chili s pečenou bramborou, čedarem a crème fraîche (185 Kč)
Lososový gravadlax, avokádo & kvásková topinka (180 Kč)
Klobásy s kaší (165 Kč)
Staffordshirský faggot s kaší a hráškem (165 Kč)
Reuben sendvič (210 Kč)
Opečené kapustičky (90 Kč)
Sekaná v pšenično-žitném chlebu (135 Kč)
Daňčí guláš s nakládanou mrkví a chlupatým knedlíkem (190 Kč)
Kobliha s vanilkovým krémem (55 Kč)
Dýňový cheesecake (125 Kč)
Koláč s připáleným slaným karamelem (125 Kč)
Sušenková zmrzlina s karamelovým banánem (85 Kč)
Upozornění: Sesterský podnik restaurace Sansho, která je poblíž. Anglický kuchař Paul Day využívá i zde maso z vlastního řeznictví The Real Meat Society. Raritou je předkrm Skotské vejce: tuto britskou klasiku asi nikdo jiný v Praze nedělá. Jsou zde samozřejmě i steaky v denní nabídce. Čepuje se pivo Matuška.