Tel.: +420 777 808 299
info@zamek-zabreh.cz
www.zamek-zabreh.cz
Otevřeno Po-Čt 12:00-23:00, Pá-So 12:00-24:00
Z jídelního lístku:
Silná hovězí polévka s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky (59 Kč)
Česnečka s olomouckým tvarůžkem, žloutkem a chlebovými krutony (59 Kč)
Bramboračka se sušenými hříbky, špekem a zeleninou (59 Kč)
Škvarková pomazánka s pečenými jablky a domácím chlebem (89 Kč)
Tatarák z hovězí svíčkové s topinkami (219 Kč)
Svíčková na smetaně z hovězího zadního, karlovarský knedlík (199 Kč)
Hovězí guláš na černém pivu, špekové knedlíky (199 Kč)
Dušená hovězí líčka na zelenině a víně, mrkvovo-bramborové pyré (199 Kč)
Pečená jehněčí plec na česneku, pyré z červeného zelí, bramborové knedlíky (199 Kč)
Kroupové rizoto se žampiony, pečenými rajčaty, sýrem a smetanou (139 Kč)
Pstruh z našich sádek, pečený na másle, pečené brambůrky, hlávkový salát (229 Kč)
Kapr pečený na šalvěji, kroupové brambory, malý okurkovo-jogurtový salát (189 Kč)
Jablkový závin s vlašskými ořechy a vanilkovou omáčkou (69 Kč)
Žemlovka s jablky, tvarohem a skořicovou pěnou (59 Kč)
Zmrzlina z pečených hrušek (69 Kč)
Upozornění:
Restaurace pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým krbem, na místě bývalého kostela, na stěnách originály barokních map Moravy. Staleté prvky původní budovy jsou dokonalou kulisou tradiční místní kuchyně, v níž vládne šéfkuchař Pavel Gavenda. Ve starém zámeckém sklepě je nyní víno. V létě se dá sedět u stolů na nádvoří. Často se tu zastaví cyklisté a rodiny s kočárky. Vlastní pivo Pikard.