Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

9. března 2016

MŮJ TIP - Pivní lokál Ostrý






Sladkovského nám. 5/302, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Tel.: +420 606 213 052
Email.: prodej@aldersbacher.cz
http://www.aldersbacher.cz/pivni-lokal-ostry/
Otevřeno Po-Pá  16:00-24:00



Z jídelního lístku:
Domácí sulc (50 Kč)
Tlačenka s cibulí (55 Kč)
Nakládaný Hermelín (65 Kč)
Nakládaný Romadur (65 Kč)
Utopenec (70 Kč)
Škvarkové speciality, škvarky se sádlem (60 Kč)
Zabijačková paštika (75 Kč)
Bratwurst, hořčice, chléb (75 Kč)
Weisswurst, hořčice, chléb (85 Kč)
Currywurst, chléb (75 Kč) 
Jitrnice, kyselé zelí a hořčice (70 Kč)
Sekaná Leberkäse, hořčice (75 Kč)
Grilovaná vepřová krkovice, nakládané papriky, hořčice (115 Kč)


Upozornění: V nenápadné žižkovské hospůdce je první česko-bavorská pivnice v Praze, stálá nabídka českých a bavorských piv. Čepované pivo na šesti až sedmi pípách, každý den čtyři nebo pět akčních piv. Můžete ochutnat Weissbier Aldersbacher pšeničné 12°, svrchně kvašené, Aldersbacher Urhell 11°, světlé  filtrované, sušické nebo domažlické pivo. Přední část pivnice je nekuřácká, v zadních prostorách dvě kuřácké místnosti. Ostrý je jméno kopce na hranici, v jedné tamější hospodě  je stůl, jehož jedna polovina je v Německu, druhá v Česku.