Tel.: +420 725 975 975, +420 491 580 211
Email: hotel@veba.cz
www.hotelveba.cz
Otevřeno každý den 11:00-23:00
Z jídelního lístku:
Hovězí vývar s masem a nudlemi (35 Kč)
Tatarák z norského lososa, kapary, toast (89 Kč)
Carpaccio z hovězí svíčkové, parmezán, toast (119 Kč)
Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka (75 Kč)
Pstruh na grilu a bylinkovém másle, lyonské brambory (99 Kč)
Gnocchi s vepřovou panenkou a smetanovo-hříbkovou omáčkou (155 Kč)
Penne alla spinaci – těstoviny se špenátem, smetanou a hříbky (119 Kč)
Pavlišovský řízek s knedlíkem a zelím (155 Kč)
Smažený hermelín (89 Kč)
Kuřecí prsa s hermelínovou omáčkou (135 Kč)
Krkonošské medailonky z vepřové panenky, nivy a žampionů (139 Kč)
Pět bramboráčků (45 Kč)
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou (65 Kč)
Vanilková zmrzlina s horkou čokoládou, šlehačka (49 Kč)
Upozornění: Restaurace v hotelu, umístěném v prvorepublikové vile z roku 1927, která kdysi patřila majitelům legendární textilní továrny. Podnik má jedinečnou atmosféru a šarm, personál je příjemný. Každé poledne nové menu v sympatických cenách (cca 75 Kč). V kuchyni pracují kuchaři Ivo Šolce a Roman Mihalov, je zde i egyptský cukrář Hassan Hamada Moustafa Abdelaziz. Každý měsíc speciální menu – nechybí ani orientální pokrmy. Na konci dubna se bude konat Valpuržina noc s grilováním.