Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

30. března 2016

MŮJ TIP - Veba






Šalounova 127, 550 01 Broumov
Tel.: +420 725 975 975, +420 491 580 211
Email: hotel@veba.cz
www.hotelveba.cz
Otevřeno každý den 11:00-23:00




Z jídelního lístku:
Hovězí vývar s masem a nudlemi (35 Kč)
Tatarák z norského lososa, kapary, toast (89 Kč)
Carpaccio z hovězí svíčkové, parmezán, toast (119 Kč)
Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka (75 Kč)
Pstruh na grilu a bylinkovém másle, lyonské brambory (99 Kč)
Gnocchi s vepřovou panenkou a smetanovo-hříbkovou omáčkou (155 Kč)
Penne alla spinaci – těstoviny se špenátem, smetanou a hříbky (119 Kč)
Pavlišovský řízek s knedlíkem a zelím (155 Kč)
Smažený hermelín (89 Kč)
Kuřecí prsa s hermelínovou omáčkou (135 Kč)
Krkonošské medailonky z vepřové panenky, nivy a žampionů (139 Kč)
Pět bramboráčků (45 Kč)
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou (65 Kč)
Vanilková zmrzlina s horkou čokoládou, šlehačka (49 Kč)


Upozornění: Restaurace v hotelu, umístěném v prvorepublikové vile z roku 1927, která kdysi patřila majitelům legendární textilní továrny. Podnik má jedinečnou atmosféru a šarm, personál je příjemný. Každé poledne nové menu v sympatických cenách (cca 75 Kč). V kuchyni pracují kuchaři Ivo Šolce a Roman Mihalov, je zde i egyptský cukrář Hassan Hamada Moustafa Abdelaziz. Každý měsíc speciální menu – nechybí ani orientální pokrmy. Na konci dubna se bude konat Valpuržina noc s grilováním.