Tel.: +420 585 312 440
info@entree-restaurant.cz
info@entree-restaurant.cz
www.entree-restaurant.cz
Otevřeno každý den 11:00-14:00, 17:00-24:00
Z jídelního lístku:
Pórkový krém, hovězí vývar, kedluben, česnek (85 Kč)
Rybí polévka, kopr, kořenová zelenina (75 Kč)
Studená karotkovo-zázvorová polévka, pomeranč, koriandr (85 Kč)
Ceviche ze pstruha, jablka, křen, ředkvičky, quinda (155 Kč)
Bramborové rizoto, loštický lanýž (95 Kč)
Uzená makrela, miso, okurka, celer, lískové ořechy (165 Kč)
Chřest, vejce, podmáslí, medvědí česnek (215 Kč)
Štika, hrášek, podmáslí, okurky, kopr (325 Kč)
Lilek, houby, miso, balsamico (205 Kč)
Okoun, cibule, fazole, para ořechy (395 Kč)
Telecí brzlík, karotka, lékořice, pinie (275 Kč)
Kukuřičné kuře, cibule, houby, špenát (340 Kč)
Jehněční, lilek, čekanka, tarhoňa (395 Kč)
Vepřový boj, sušené švestky, quinda, pomeranč (295 Kč)
Pomalu pečená hovězí loupaná plec, římský salát, sojovo-sezamový dresink, arašídy (265 Kč)
Jogurtová panna cotta, křen, jablka, kopr, omg (95 Kč)
Čokoládové cremeux, tonka, limetka, maliny (115 Kč)
Upozornění:
V této budově v Hodolanech kdysi sídlilo divadlo, v němž se hrály pohádky a hudební komedie, taky mi tam kdysi něco hráli. Teď je zde špičková restaurace, v kuchyni vládne Přemek Forejt (vařil předtím v londýnské L´Autre Pied a v brněnské Koishi) a jezdí sem i labužníci z Prahy. Pestrá nabídka jídel se vyznačuje mnoha moderními nápady, některé mají dokonce svůj původ v místním regionu, jako například loštický lanýž, což je samozřejmě lahůdka vyrobená z pravého olomouckého tvarůžku.