Tel: +33 (0)3 88 87 73 73
www.lecerf.com
Otevřeno každý den 11:00-24:00
Z jídelního lístku:
Hustá polévka Marmité royale, canelloni a hovězí filet (26€)
Grilovaní hlemýždi na opečené housce (19€)
Kachní játra foie gras, gelée z gewurztramineru a chutney (25€)
Piccatas z telecího brzlíku, parmezán a zahradní salát (29€)
Lišky s marlenheimským chřestem, černé lanýže z Perigordu (33€)
Piccatas z telecího brzlíku, parmezán a zahradní salát (29€)
Lišky s marlenheimským chřestem, černé lanýže z Perigordu (33€)
Filet z ryby Saint-Pierre, chřestové pyré (25€)
Cordon bleu z telecího brzlíku, omáčka périgourdine (45€)
Telecí blanquette podle dědečka Paula Wagnera (35€)
Telecí blanquette podle dědečka Paula Wagnera (35€)
Jehněčí na rozmarýnu à la Vosges du Nord (38€)
Kůzlečí na liškách, špecle (39€)
Savojský biscuit s třešňovým sirupem Kirsch, ovocný kompot a vanilkový krém (17€)
Sýr Vacherin s pomerančovým sorbetem (17€)
Alsaská bábovka s likérovým přelivem a krémem (17€)
Čokoládový fondant saotoubo, ovocný salát (17€)
Profiterolles à la fraise se sorbetem a rebarborovým kompotem (17€)
Kůzlečí na liškách, špecle (39€)
Savojský biscuit s třešňovým sirupem Kirsch, ovocný kompot a vanilkový krém (17€)
Sýr Vacherin s pomerančovým sorbetem (17€)
Alsaská bábovka s likérovým přelivem a krémem (17€)
Čokoládový fondant saotoubo, ovocný salát (17€)
Profiterolles à la fraise se sorbetem a rebarborovým kompotem (17€)
Upozornění:
U většiny pokrmů uvádíme ceny degustačních porcí. Tato restaurace drží už dlouho dvě hvězdy od Michelina a její mnajitel a šéfkuchař Michel Husser patří mezi neuznávanější alsaské kuchaře. Podnik najdete v městečku vzdáleném jen půlhodinku jízdy od Štrasburku, v historické budově přestavěné z bývalé zájezdní pošty. Jelení paroží ve štítu dalo název hospůdce, v níž vařil Michelův dědeček a z níž později vznikl špičkový restaurant plus hotýlek oblíbený mezi cyklisty.