Tel.: +420 734 441 892
Email: usupa@restauraceusupa.cz
www.pivovarusupa.cz
Otevřeno každý den 10:00-23:00
Z jídelního lístku:
Horské hříbkové kyselo (107 Kč)
Račí polévka s citronovým svítkem (159 Kč)
Stará slepice v silném vývaru se zeleninou (107 Kč)
Morková kost zapečená s tymiánovou strouhankou (133 Kč)
Tucet šneků na český způsob zapečených v křenovo-bylinkovém másle (218 Kč)
Pražská šunka na kaštanové topince se zakysanou smetanou a švestkovou omáčkou (192 Kč)
Pikantní zrající olomoucké tvarůžky s máslem a hořčicí (159 Kč)
Buřty pečené na černém pivu (182 Kč)
Bramborové placky s uzeným masem a čerstvým pažitkovým sýrem (182 Kč)
Na chmelu konfitovaná husička s kysaným zelím, restované špecle (333 Kč)
Hovězí svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami (279 Kč)
Řízný guláš z kance s domácím houbovým knedlíkem (279 Kč)
Zastřená vejce v koprové omáčce s brambůrkem (193 Kč)
Říční okoun pečený s čerstvou paprikou na čočkovém ragú se zeleninou (293 Kč)
Vepřové drštky s klobásou a grilovaným jelítkem (266 Kč)
Kuřecí stehno na paprice s rýží (125 Kč)
Prkénko českých sýrů s ořechy a švestkovou omáčkou (179 Kč)
Minidezert dle výběru z naší vitríny (55 Kč)
Upozornění:
Nově rekonstruovaná restaurace má nového majitele i šéfkuchaře – a také nový minipivovar s vlastním pivem. Originální jídelní lístek vychází z české tradice, má však zajímavé modernizace. Zvláště doporučuji vynikající zapečený morek. Příjemný design s čalouněnými lavicemi u stěn dodává podniku poněkud francouzský nádech. Není divu, podnik patří do skupiny vedené Filipem Nyklíčkem, v níž jsou už například La Gare a Les Moules.