Tel.: +34 971 639 501
Email: info@esracodesteix.es
www.esracodesteix.es
Otevřeno St-Ne 12:00-23:00
Z jídelního lístku:
Středozemní rybí polévka se zelenbinovými krutony (14€)
Terinka s husími játry Foie gras, telecím brzlíkem, fazolemi a fíky (27€)
V pomerančovém vinegretu marinovaná parmice nachová s krevetami a zeleninou (28€)
Humrový koktajl s melounem a bazalkou (30€)
Šunka Jabugo Maximiliano s topinkou Pa Amb Oli (28€)
Pot-au-feu z humra a kambaly (20€)
Ravioli z pečených brambor plněné sardinkami (25€)
Fazolkové lusky s šunkou Jabugo, pečeným selátkem a mandlemi (28€)
Mořská ryba San Pedro s topinamburem, artyčoky, rajčaty a ančovičkovou omáčkou (38€)
Filet z mořského jazyka s houbovým krémem a pórkem (40€)
Jehně z Tramuntany pečené na kaparách a podávané s kuskusem (38€)
Sladké gazpacho z ostružin a jablka Granny Smith, sorbet (18€)
Mandlové parfait s fíky na červeném víně (18€)
Tarte Tatin (18€)
Upozornění:
Nádherná restaurace s terasou a výhledem do údolí a na moře leží v městečku, které je oblíbeným letoviskem umělců z celého světa. Šéfkuchařem a majitelem je Němec Josef Sauerschell, který se oženil se Španělkou, založil rodinu a usadil se zde natrvalo. U Michelina má jednu hvězdu. Vaří „haute cuisine“ se španělsko-francouzskými prvky. Pro Němce prý občas i něco německého. Je to kousek od Valdemossy, kde žil Chopin s George Sandovou. Doporučuju zvláště lahůdku nejobyčenější: krajíc opečeného domácího chleba potřený česnekem a rajčetem – Pa Amb Oli!