Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

16. listopadu 2016

MŮJ TIP - Home Kitchen Anděl




Nádvoří Anděl's City 
Radlická 3185/ 1B, Praha 5-Smíchov 
Tel.: +420 778 077 200 
Email: info@homekitchen.cz
www.homekitchen.cz/cs/andel-2
Otevřeno Ne 8:00-22:00, Po-St 7:30-22:00, Čt-Pá 7:30-23:00, So 8:00-23:00



Z jídelního lístku:
Kulajda (90 Kč)
Fazolová polévka se slaninou (90 Kč)
Slepičí vývar (90 Kč)
Tři míchaná vejce (105 Kč)
Omeleta s parmezánem (130 Kč)
Ham&Eggs (130 Kč)
Krůtí roláda s povidly, sušenými švestkami, vlašskými ořechy a perníkovým knedlíkem (195 Kč)
Roštěná s tymiánem a houbový orzo pilaf (195 Kč)
Hovězí líčka s batátovým pyré (195 Kč)
Pečené vepřové koleno bez kosti s dýňovým pyré (195 Kč)
Ovocný salát (80 Kč)
Lívance s jogurtem a ovocem (135 Kč)
Koláč (75 Kč)


Upozornění: 
Další z bister, která zakládá Mirek Strakoš se svými přáteli. Už je čtvrté. O tom prvním v Jungmannově ulici jsem kdysi psal. Tohle smíchovské je o něco větší, ale styl vaření i obsluhy je v podstatě stejný. Vaří se z čerstvých surovin, pokud možno sezonně. Přednost mají tradiční česká jídla, ale objevují se zde i například středozemní lehké pokrmy. Za ochutnání stojí zejména polévky. Stoly bez ubrusů, neformální přístup k hostům.