Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

14. prosince 2016

MŮJ TIP - Perly Asie





Elišky Krásnohorské 133/11, Praha 1 – Staré Město
Tel.: +420 606 264 250
Email: perlyasie88@163.com
www.perlyasie.cz
Otevřeno každý den 10:30-23:00




Z jídelního lístku:
Polévka Yun-tun (65 Kč)
Polévka se žraločími ploutvemi (115 Kč)
Polévka s mořskými plody a tofu (85 Kč)
Černé vejce (59 Kč)
Marinovaný vepřový jazyk (129 Kč)
Salát z hovězích žaludků (149 Kč)
Smažené krabí maso (75 Kč)
Jarní rolky (60 Kč)
Šest čínských knedlíčků (85 Kč)
Míchaná zelenina na budhistický způsob (149 Kč)
Bambusové výhonky s houbami (149 Kč)
Vařené chobotničky v domácí omáčce (169 Kč)
Medúza s okurkou (249 Kč)
Kuře Kung-pao (159 Kč)
Hovězí s houbami a bambusovými výhonky (189 Kč)
Tradiční vepřové Hong-sau (219 Kč)
Křupavá kachna po hunasku (209 Kč)
Dušené kapří maso v domácí omáčce (359 Kč)
Sépie po sečuansku (269 Kč)
Králík s houbami a bambusovými výhonky (279 Kč)


Upozornění: 
Jedna z nejautentičtějších čínských restaurací v Praze, s domáckou atmosférou, bez glutamátů. Není to žádný luxus, tím sympatičtější to může labužníkům připadat. Restaurace funguje od roku 2002 poblíž Pařížské ulice, přesto v ní uvidíte převážně českou nebo čínskou klientelu. Jídla mají většinou sečuánský styl, v poledne se podává levné menu.