Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

8. února 2017

MŮJ TIP - Luční bouda






Pec pod Sněžkou 203 
Tel.: +420 733 740 888 
E-mail: info@lucnibouda.cz 
www.lucnibouda.cz
Otevřeno každý den 8:00-22:00





Z jídelního lístku:
Hovězí vývar s masem a nudlemi (60 Kč)
Polévka dle denní nabídky (70 Kč)
Tlačenka  s cibulí a octem (80 Kč)
Dva utopenci (80 Kč)
Pikantní klobása s pečivem, hořčice, křen, feferonka (90 Kč)
Hemenex ze dvou vajec (80 Kč)
Smažený sýr, brambor (190 Kč)
Hovězí guláš na místním pivu Paroháč, houskový knedlík (170 Kč)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky, šlhačka (180 Kč)
Pečené kuře s přílohou, rýže (160 Kč)
Smažený vepřový řízek, brambor (190 Kč)
Pstruh pečený na másle, ze sádek Luční boudy, obloha (240 Kč)
Borůvkové knedlíky, jogurtová poleva, tvaroh, šlehačka (160 Kč) 
Borůvkový pohár se šlehačkou a zmrzlinou (90 Kč)
Palačinky s borůvkami, zmrzlinou a šlehačkou (100 Kč)
Teplý jablečný štrúdl se šlehačkou (80 Kč)


Upozornění: 
Největší a nejstarší horská chata Krkonoš má i nejvýše položenou restauraci ve výšce 1410 m nad mořem. Vaří se zde i vlastní pivo Paroháč – z čisté pramenité vody, v podstatě z pramenu Labe. Fungují i pivní lázně. Pečivo z vlastní pekárny. V sádkách jsou živé ryby, pstruzi a siveni, které vám na požádání vyloví a ihned upečou. Rychlé občerstvení nabízí bufet. Jedinečný výhled do kraje.