Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

12. dubna 2017

MŮJ TIP - Kantýna






Politických vězňů 5, Praha 1
Tel.: +420 222 714 990 
E-mail: kantyna@ambi.cz
www.kantyna.ambi.cz
Otevřeno každý den 11:30-23:00




Z jídelního lístku:
Hovězí vývar (32 Kč)
Tatarák ze stařeného a vyzrálého masa (175 Kč)
Carpaccio (168 Kč)
Salát z volské tlamy (105 Kč)
Bramboráky (48 Kč)
Pražská šunka s křenem (98 Kč)
Teplé párky v přírodním střívku (78 Kč)
Grilovaná klobása z přeštického vepře (72 Kč)
Špekáček na grilu (59 Kč)
Gothaj na grilu  (59 Kč)
Pečená morková kost (88 Kč)
Smažený řízek z vepřové krkovice (185 Kč)
Karbanátek (140 Kč)
Burger 180g (155 Kč)
Burger stařený se sýrem 180g (218 Kč)
Vepřová kotleta jako steak (118 Kč)
Buchty staročeské s mákem, tvarohem nebo povidly (35 Kč)

Upozornění: 
Nový projekt skupiny kolem Tomáše Karpíška je postaven především na masu, jež se zatím prodávalo jen v prodejně v Dlouhé ulici. Podobný styl měl i Čestr, který je však nyní pro přestavbu dočasně uzavřen. Zde v budově bývalé banky (hned vedle hlavní pošty v Jindřišské ulici)  jsou ve vestibulovém překvapivém prostoru tři části: v přední prodejna masa, v další samoobslužná jídelna a ve třetí restaurace s obsluhou. Ceny porcí masa jsou většinou uváděny jako stogramové. Velký výběr grilovaných mas všeho druhu.