Elišky Peškové 5, Praha 5 - Smíchov
Tel.: +420 777 550 005
E-mail: bistro@papi-oliver.cz
www.papioliver.cz
Otevřeno Út-So 16:00-23:00
Z jídlelního lístku:
Grilovaný lilek s chřestem, tvarohová zmrzlina (120 Kč)
Cuketové závitky s tuňákem, avokádo (130 Kč)
Salát s kachními Foie Gras (140 Kč)
Domácí terina z kachních Foie Gras (240 Kč)
Jehněčí karé s mátovou a česnekovou omáčkou (490 Kč)
Vepřová panenka na bazalce s paprikami (270 Kč)
Jarní kuřátko pečené na šafránu (290 Kč)
Králičí hřbet obalovaný v hořčici a lískových oříškách, zeleninové tagliatelle (258 Kč)
Borůvkový cheese cake (120 Kč)
Crême brulée (120 Kč)
Upozornění:
Raymond Oliver byl věhlasný francouzský kuchař, jenž třicet šest let působil jako šéfkuchař a majitel slavné pařížské restaurace Grand Véfour, kde si vysloužil tři hvězdičky Michelin. V roce 1953 se stal prvním francouzským kuchařem, který vystoupil s vlastním televizním pořadem o vaření. Gregory je jeho vnuk, Stéphane je jeho dcera. Otevřeli si na Smíchově sympatické bistro, v němž pokračují v rodinné tradici. Jídelní lístek je téměř minimalistický, avšak podnik už si našel své štamgasty.