Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.
Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.
Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.
20. července 2017
Dernier Cri
Žhavou novinkou tohoto týdne je zpráva takřka historická: v pondělí na Univerzitě Humanitas ve Vsetíně úspěšně obhájili své diplomové práce a získali titul bakalář čtyři první absolventi tříletého studia aristologie. V dějinách české a slovenské gastronomie budou tedy zapsáni první čtyři aristologové, kteří mají svůj titul podložen řádným vysokoškolským studiem. Jsou to Róbert Ihring, Adriana Ihringová a Bea Karelová ze Slovenska – a Čech (nebo spíše Valach) Karel Tomek z Velkých Karlovic. Další tři studenti budou obhajovat své diplomky za měsíc.
Velice gratuluju těmto svým studentům, byli opravdu výteční a jejich diplomky nesporně stojí za knižní vydání. Ať už tito absolventi zužitkují své vzdělání jako specializovaní novináři, gurmet-kritici nebo jako pedagogové, budou bezesporu přínosem pro naši gastronomickou osvětu.